Kortrijk Airsoft Division

Kortrijk Airsoft Division

Vernieuwde KRAT Fotogalerij

  Wouter       3 jaren geleden      236 weergaven       0 reacties

Kortrijk Response Airsoft Team Lanceerde gisteren haar gloednieuwe fotogalerij.
Ga gerust een kijkje nemen, deze verandering werd geimplementeerd om nog maar eens het groepsgebeuren en de community geest van VZW KRAT te benadrukken. Door tal van nieuwe interactieve functies die ingebouwd zitten in de nieuwe galerij is het vanaf heden mogelijk om afbeeldingen te beoordelen & te reageren op afbeeldingen.

VZW KRAT probeert op ieder airsoft evenement / skirm waaraan deelgenomen wordt een maximuum aan beeldmateriaal te verzamelen. Bij sommige skirms is het echter niet altijd even gemakkelijk om beeldmateriaal te verzamelen. Dit kan komen door weersomstandigheden die het niet toelaten, organisatorisch verbod of het gebrek aan een fotograaf onder de aanwzigheid van de KRAT leden op dat moment aanwezig op de desbetreffende skirm. Om te zien of er beeldmateriaal in onze galerij is opgenomen van een skirm die afgelopen is en waaraan KRAT heeft deelgenomen kunt u hier klikken om een uitgebreid overzicht te krijgen over alles wat geleeft heeft en nog steeds leeft omtrent het desbetreffende airsoft evenement in onze online community.

Bent u een fotograaf/ fotoliefhebber en houd u van airsoft? vervoeg u dan snel bij ons om samen met ons op uitstap te gaan en samen met ons de meest fantastische gebeurtenissen tijdens het airsoften te vereeuwigen voor iedereen die net zoals ons houden van airsoft.Nog geen reacties op Vernieuwde KRAT Fotogalerij

Er zijn nog geen reacties, reageer hieronder als eerste!

Je dient aangemeld te zijn om te reageren.